2012. május 26., szombat

Stílusos-e a kötött / horgolt ruhadarab ?

Szerintetek megállja a helyét egy ruhatárban a kötött, horgolt ruhadarab, vagy kiegészítő ? Mit ajánlanátok egy üzleti tárgyalásra, vagy estélyre, hétköznapi, vagy sportos viseletnek? Linkeljetek lécci ide a bejegyzés alá... Igaz, hogy a pocakosoknak tilos a kötött kardigán és pulcsi, mert úgy néznek ki benne, mint Micimackó? Milyen színeket köttök 6 horgoltok magatoknak szívesen? Milyen fazonokat? Ebből szeretnék hamarosan szóbelizni, és kíváncsi vagyok a kézimunkás cybertársadalom véleményére :) Lécci írjatok!

3 megjegyzés:

Zsófi írta...

Van stílusos és van ízléstelen is.
Plusz ízlések és pofonok...

Ajánlatom nincs, mert a magam részéről meglehetősen lazán kezelem az öltözködési szabályokat. :-P

Terhesen a pulcsik abszolút nyerőek, főleg a kézikötöttek: nyúlnak és nem kényelmetlenek. Jobban, mint a lycra.
Ha kellően hosszú, vagy az alsóruha színe egyezik a pulcsiéval, akkor nincs micimackó-effekt.

Fekete-tört fehér, a szakmám miatt.
Romantikus, vagy sportos fazonokat.

Szilvi írta...

Szia, szerintem nem csak megállja a helyét, hanem különlegessé tesz. Részemről imádom mind a kötött és horgolt holmikat is.A horgolt csipke felső és ruha a gyengéim. Nem is beszélve a kendőkről, táskákról és ékszerekről.Üzleti tárgyalásra nem mennék ilyen holmiban, de estélyinek egy horgolt kis fekete vagy hosszú tökéletes öltözet.Sportosnak meg valami laza, egyenes fazonú és egyszerű mintájút tudnék elképzelni , na meg jó kis csíkosakat. Lehetne ragozni még.
Magamnak minden színben készítettem már dolgokat, kedvencem most a zöld, és imádom az őszi erdő színeit. A Rowan fonalak és minták pedig az örök szerelem.

Kormica írta...

Köszi a segítséget lányok! 5-öst kaptam a vizsgán!!!!! :)

Dorci felülről kötött pulcsija

A tavaly befejezett pulcsim megtetszett a legkisebb (16) lányomnak is, ezért kötöttem neki is egyet az általa választott fonalból és kicsit ...