Rendszeres olvasók

2011. szeptember 26., hétfő

Gyűjtés a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítványnak - hol mire lehet licitálni ?

Süli Mónika licitet hirdet jó néhány résztvevővel  a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára.

A gyűjtés célja, hogy a 

SZEGEDI ÚJSZÜLÖTT ÉLETMENTŐ ALAPÍTVÁNYT 

támogassuk.

 A mentőautóra azért van szüksége 4 megyének, hogy a Szülészeti intézményekből a koraszülött és beteg újszülött babákat az ellátó intézménybe szállítsák.
Ahhoz, hogy a későbbiekben minőségi életet élhessenek, azaz fogyatékosság nélkül tudják a szülők hazavinni a babákat, már a szállítás alatt is meg kell hogy kapják azt az ellátást, amit a későbbiekben a Koraszülött Intenzív Osztályon fognak kapni. 
Amit nagyon fontos még tudnotok, hogy a szállításra, azaz a mentőautóra és az autón lévő szakszemélyzetre (Nővérek, orvosok akik főállásba Gyermek Intenzív vagy Koraszülött Intenzív Osztályon dolgoznak) azért van szükség, hogy már a szállítás alatt ugyanazt az ellátást kapják a babák, mint a fogadó Koraszülött Intenzív Osztályokon.
Így biztosítva azt, hogy életben maradjanak és a későbbiekben minőségi életet tudjanak élni, azaz egészséges gyermekek, felnőttek legyenek.
2003-ban 1315, 2004-ben 1290, 2005-ben 1222, 2006-ban 1126, 2007- ben 1226, 2008-ban 1318, 2009-ben 1298, 2010-ben 1183 újszülöttet mentett a Szolgálat.  

Amikor olvastam a felhívást, rögtön elhatároztam, hogy csatlakozni fogok, hiszen az Alapítvány 2006-os mentett babái közül Dorcim az egyik. Ő ma már az egészséges 5 évesek boldog :) és mozgalmas életét éli, de ha akkor nincs a gyors segítség...( ????).... szóval hálásan köszönjük!

A mi történetünk hála Istennek "happyend"-del zárult, de nap mint nap nagy szükség van az Alapítvány munkájára, hisz az előző  számokból is látszik, hogy naponta legalább 3 babát kell megmenteniük.Fontos amit csinálnak, segítsünk hát nekik!

A licit egy üveg lekvárral és nagyon sok segítőkészséggel indult, de a résztvevők mindegyike más, saját készítésű tárgyat ajánl fel. Én például egy ilyen vidám hullámmintás pulcsit, amit ezzel a színösszeállítással, de az 56-ostól a 128-as méretig tetszés bármelyik méretben megkötök majd. A kezdő licit 2000 Ft-ról indul.

Ezt a normál felnőtt méretű sapit is felajánlom az akcióra. Kezdő licit 500 Ft :


Licitálni itt a bejegyzés alatt lehet péntek éjfélig. A licit végén a nyertesnek a pénzt nem a felajánlók részére kell majd átutalni, hanem magának az Alapítványnak a számlájára, és ők majd értesítenek minket, amikor odaért, hogy küldhetjük a csomagot.

Akik csatlakoztak a gyűjtéshez, náluk is lehet licitálni:


Aki még szeretne csatlakozni, az a sulimonika@gmail.com címen érdeklődhet a részletekért.
Megjegyzés küldése