Rendszeres olvasók

2011. november 26., szombat

Mellény és telefontartók

Ezt a mellényt már több mint egy éve kezdtem el kötni, csak valamiért félbemaradt 116 grammnál :) Pár hete elővettem, és sikerrel be is fejeztem. Összesen 640 gramm lett, vagyis a fonalfalóba 524 gramm számít bele. Ezt a fonalat 1-2 éve lehetett a Lidiben kapni, gyapjú keverék amúgy és szerettem kötni. Jó vastag meleg mellény lett belőle :
 Egyébként a fényképet elnézve kezdem érteni, miért mondta Réka lányom, hogy neki a combközépig érő mellények jobban bejönnek. Gondolkodom a mellény meghosszabbításán...

És amit még kötöttem, az 4 db ilyen telefontartó - szintén lidis fonálból, ezt azt hiszem tavaly télen árulták. A telefontartók egyenként 8 grammosak, és geocaching ajándéknak kötöttem őket - a mostani is addig van csak nálam, amíg nem találok egy ládát, amibe beletehetem :)

Vagyis ebből a bejegyzésből 524 gramm mellény és 32 gramm telefontartó - összesen 556 gramm számít a fonalfalóba.1 megjegyzés:

Adél írta...

Hmmm, jó kis melegnek néz ki a mellényed. Érdekes megoldás, hogy van egy kis ujja, és belenyúlnak a csíkok, jól néz ki! Csak a melegség miatt, ha van még fonalad, szerintem is hosszabbítsd meg!:)