Rendszeres olvasók

2017. január 1., vasárnap

"Fejezzük be!" - Dorci felülről kötött csini rucija

"Fejezzük be!" - úgy döntöttem ez lesz a 2017-es év mottója nálam, és előveszem a rengeteg félbahagyott kötött/horgolt cuccomat és befejezem őket.

... 2014-ben kötöttem Dorcinak ezt a felülről kötött csini rucit , itt a blogon 2014. március 21. a bejegyzés kelte:

...nagyon jó volt ünneplős rucinak, nagyon szerettük, sok helyen megfordult benne Dorci, ünnepélyen, bálon, zongoraversenyen.... aztán ahogy nőtt eljött az idő meghosszabbítanni, mert már nagyon rövid volt neki.... elkezdtem... aztán vagy másfél évig állt a projekt egy reklámszatyorban majdnem készen, sőt már le is mondtam róla, mert elég keskeny a dereka, azt hittem kinőtte... de december 30-án elhatároztam, hogy befejezek valami félkészet... látatlanban előkaptam az egyik reklámszatyrot.... és pont ez volt benne... nagyon jó volt szilveszter esti programnak a Comedy Central nézése (Showder Klub) közben :)  ... aztán már csak ma reggel kellett hozzá a Vidám Vasárnap fele és el is készült.


Alig vártam, hogy Dorci hazaérjen a nagyszüleitől, és meglássam jó-e még rá. És csodák csodája JÓ lett !!!


A pörgősségét megtartotta a ruci, sőt még pörgősebb lett, úgyhogy Dorci nem tudott betelni a pörgéssel :)  Közben itthon még várta egy szuper csizma, amit Pirkó nagynénje küldött neki... és teljesen véletlenül pont olyan a színe mint a ruhának... :)


Az eredeti ruha 305 grammos volt, amely mostanra 571 gramm lett, vagyis a hosszabbításkor még 266 grammot vett fel.

Megjegyzés küldése